KUCHAŘKA: Krevní skupina B a AB [článek]
Praha
mapo 30.04.2008 08:35:41
Pavlíno díky za seriál, bábovka bude určitě dobrá, moje mami peče podobnou ještě že jsem to „B“…baštím „fšecko“.
mk13 30.04.2008 12:35:55
To je riadna sranda. Ja som Bpoz ale z vecí čo sú mi „nedoporučované“ jem asi každú a veľmi mi chutia… To bude asi tým že zakázane ovocie chuti najlepšie…:-)
České Budějovice, Bratříkov
fuji 01.05.2008 08:12:12
To jsou „kraviny“!
Mam skupinu B a Rh faktor negativni.
Mleko – kdyz jsem byl maly v pohode, ted ho absolutne nesnesu v neupravenem
stavu, akorat me prozene. Jinak ostatni mlecne vyrobky v pohode.
Maso – konzumuju predevsim kure, krutu a pak obcas kralika a veprove
(povetsinou domaci a ne dopovane antibiotiky). Z hoveziho snad jen tatarsky
biftek.
Orisky – po nich se muzu utlouct. Uklidnujou.
Nikdy jsem na tyhle veci neveril a stale vice se mi to potvrzuje. Takze
k tomuto clanku a informacim zde jeden velky
smepet 12.05.2008 09:04:36
Tvarohova babovka je ze vsech babovek ta nejchutnejsi. Bohuzel se mi casto
srazi a neni k jidlu.
Zkusim tento recept. Jaky tam davas Pavlino Tvaroh, polotucny ? Muzes mi rici
nazev ? Mozna to je ten duvod.
Moc dekuji
administrator 03.04.2010 13:32:27
Tímto dílem se milí čtenáři dostáváme ke konci ve výčtu krevních skupin. Naše putování je zakončeno povídáním o krevní skupině B a AB. Pro každou krevní skupinu platí určitá specifika. I pro tyto dvě skupiny si povíme, co je doporučováno či naopak není.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.