Splnit si klukovský sen [článek]
juapa 20.04.2008 19:16:56
Mluvíš mi z duše! Pokaždé, když si to hasím vláčkem od slečny ze severní moravy do západu čech, tak chci aby vypli prod a já zůstal na nějakou tu hodinu stát ve stanici Bezpráví(mezi Pardubicemi a Českou Třebovou). Pěkně bych si to tam oběhl, je to tam nádherné!
Exploser 21.04.2008 16:35:01
Také jsem rád jezdíval v dětství vlakem z Troubska do Zastávky. Tato cesta se mně vždy moc líbila. Sen se mně nakonec splnil, neboť jsem tam pak celé 4 roky studoval na místním gymnáziu. K tomu patřily občasné branně orientační závody po okolí, na podzim bramborové brigády na okolních družstevních polích i výuka autoškoly po silnicích v okolí. Na stadionu v Zastávce jsem také dosáhl své dosud životní rekordy na tratích 100 m, 400 m a 800 m.
Japonsko - Furukawa
jaadro 25.04.2008 09:46:48
Pani jo, pripadal jsem si jako pri cteni Oty Pavla.
administrator 03.04.2010 13:32:27
Malí kluci mohou mít všelijaké sny a přání, některé možná těžko splnitelné, jiné zdánlivě ne až tak nedostupné. A přece na jejich splnění si někdy musí počkat až do dospělosti. Mým snem bylo, vždy když jsme jeli vláčkem z Brna směrem na Třebíč nebo Jihlavu, aby vlak zastavil v úseku mezi Rosicemi a Zastávkou nebo mezi Zastávkou a Vysokými Popovicemi, protože mě tam velmi okouzlovala příroda, na kterou jsem koukal z okna vlaku.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.