Olympijský sen: Jasná nejistota [článek]
Praha
phusick 14.04.2008 23:53:26
Čim to je, že repre zo strednej a východnej Európy… Viac o tom napisal Niktomuž: http://bezecky.blogspot.c … m-tst.html
Ivo Domanský 15.04.2008 08:00:04
Za současné situace nemůžeš dělat o mnoho víc. Ať Tě provází Síla a okřídlený slogan: „Šedá je každá teorie, žití strom se zelená.“
Praha 4- Písnice
cernyvac 28.04.2008 11:22:38
Z vlastní zkušenosti vím, že to bude velmi těžké, protože, když jsem dvakrát zvládl maraton za 2:33 (v roce 1983 a 1984), (tehdy to ovšem u nás umělo 80 lidí), uměl jsem trojku za 9:11, pětku za 15:43 a desítku na dráze za 32:50, na silnici za 34 a desítky při maratonu v rozmezí 35:30 –37. Z článků vím, že nejsi zrovna nejrychlejší a to v plné zdravotní kondici, natož potom při zranění. Nevím, asi bych si start rozmyslel, pokud nebudeš zdravá, se zraněním a po tréninkovém výpadku můžeš běžet tak 3:00 až 3:10, což Tě akorát tak naštve. Můj názor – na maraton jedině v plném zdraví, jinak je to hrozné trápení, zejména máš-li tak vysoké ambice.
administrator 03.04.2010 13:32:26
Zbývá již necelý měsíc. 11. 5. 2008 startuje Pražský maraton. Závod, při němž se Veronika Brychcínová chce pokusit o překonání kvalifikačního limitu pro Olympijské hry v Pekingu. Zdá se, že její trénink, který dosud probíhal hladce, narušilo aprílové počasí. Po jasné obloze přichází oblačno a déšť. Přejme Veronice, aby u rychlého střídání počasí zůstalo a déšť opět rychle vystřídala jasná obloha a slunce.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.