Běžecké nálady a já [článek]
Brno
running-observer 20.01.2008 08:30:33
Jo, jdem si zaběhat
Jinak musím říct – moc hezké myšlenky, a pravdivé. Přesně takový
účinek běhání pociťuji. Když lidem unaveným říkám, že mají ve
skutečnosti vevnitř energie dost, že je jen potřeba jí uvolnit cestu,
nevěří mi.
Petr M. 20.01.2008 10:00:06
Ahoj Anicko,moc hezky clanek,dekuji za nej,mohu se vice nez ztotoznit a preju nam vsem aby nam to stale dobre behalo at uz v parte ci solo:-)…jdu si taky zabehat:-))
Vsetín
Plyšák 20.01.2008 10:13:49
Občas řešíme problém s „mojů“, kdy říká , že je unavená a já navrhnu pojď se projít (je nesportovec). Odpovědí je: já nemám sílu skoro ani stát. Prostě, kdo nezažil rozhánění únavy pohybem, ten neuvěří.
apowell 20.01.2008 21:21:52
Milá Aničko, napsala jsi mj.: „...... ale nechci psát knihu.“ Drtivá většina z nás by ale chtěla, abys napsala knihu – viz ohlasy na Tvé úžasné články
pichrtova 23.01.2008 04:40:12
Moc vam vsem dekuji za cteni mych malych prispevku! Jsem rada, kdyz nekomu
pomuzou, ci uz je to objevenim motivace, inspirace, nebo jsou podnetem
k zamysleni se…anebo jenom proste pohladi vasi dusi…Jeste jednou dik!
A na zaver : Uzivejme si kazdeho bezeckeho krucku,ten nam nikdo neveme!
Anka
Praha 9
JanDvorak 24.01.2008 23:04:57
Toto jsou opravdu pravdivé postřehy. Když mi všechno padá na hlavu, tak jdu běhat. Protože pracuji doma a to je od vrátek asi 50 m do lesa, tak si tímto způsobem pohodlně řeším i pracovní potíže či problémy. Občas při běhu dokonce přijdu i na nějaké to řešení.
administrator 03.04.2010 13:32:20
Jak můžeme tím, co máme rádi, čili během, kladně ovlivnit různé nálady a psychické stavy, které nám často znepříjemňují každodenní bytí. Jak je krásné být jednoduše běžcem a využít jednoduchého rytmického pohybu ke zklidnění, nabuzení nebo „srovnání“ naší duše!
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.