Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Boty Puma

Boty Puma

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Ostrava

thefeeling muž 19.05.2007 10:06:56

Dobrý den, chtěl sem se zeptat jestli někdo z vás používá popřípadě má zkušenosti s botami Puma.

Sokolov

Celkem 13617 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:52 (2004)
půlmaraton: 1:31:48 (2004)
maraton: 3:37:28 (2004)

koyama muž 19.05.2007 18:35:22

Používám je převážně na TT a jsem s nimi celkem spokojený. Ale nic delšího než asi 12km jsem v nich neběžel.

Motto: Kdo se odváží, zvítězí.

foton muž 20.06.2007 19:56:54

Pred nedavnem jsem koupil Puma Complete Tenos III; hlavne kvuli velmi priznive cene (po sleve ani ne 1500 Kc). Byl jsem v nich asi 8krat behat (nic moc dlouheho, po asfaltu). Pak jsem zjistil, ze jsou roztrhane obe paty na vnitrni strane. S reklamaci jsem pochopitelne neuspel (jejich obvykle zvasty, jako spatne pouzivani ci existence anatomickych specifik chodidla – samozrejme nic z toho v mem pripade nebyla a po tak kratkem pouzivani ani nemohla byt pravda). Abych to zkousel dal, tak na to cas nemam. Shrnuto: nebeha se v nich spatne. Bohuzel kvuli diram na patach mam nyni i po par km puchyre na patach. Predpokladam, ze boty teto tridy by mely vydrzet podstatne dele, zejmena jsou-li pouzivany pouze ke svemu ucelu.

Shater258 muž 17.05.2008 01:19:58

Puma má dobrý boty do auta nebo na motorku, běžecký botky ale moc neuměj… I historie značky tomu napovídá – Pumu založil bratr Adiho Dasslera (Adidas), protože Adi chtěl dělat sportovní zboží a on chtěl dělat fashion… 8)

Praha

Lucas muž 20.05.2008 12:08:54

Koupil jsem ve slevě jeden krosový model od Pumy s goratexem a už nikdy víc !!! Asi po 100 naběhaných kilometrech se utrhlo uchycení šněrování a následovala neúspěšná reklamace a boty putovaly do koše :-(

Praha 4 - Modřany

Celkem 5657 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:09:27 (2008)

ondra11 muž 21.05.2008 17:19:57

aha, ještě že jsem si to přečetl. zrovna tydle sem si chtěl koupit. designově se mi docela líbily…

Shater258 muž 22.05.2008 02:27:51

Vydřené nebo potrhané paty v botě jsou bohužel vždy vinou volby špatného typu (tvaru kopyta), nebo velikosti boty, naneštěstí se to dá při výběru jen těžko poznat.. Ohledně výdrže u zančkových bot neplatí dražší- dýl vydržej… Ale platí se za technologie

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 27.05.2008 09:39:32

Ako vidim, vsetci radi generalizujete. Mne sa za tie roky a desiatky tisic kilometrov a k tomu odpovedajuci pocet parov bot (mnoho desiatok) stalo uz u kazdej svetovej znacky bez vynimky, ze som si kupil strasny smejd a za riadne drahe peniaze. Niekedy to bola chyba vyrobcu a mal som stastie s reklamaciou, inokedy moj zly vyber, alebo len plana smola (dupol som na klinec a pod.). Najznamejsi vyrobcovia maju aspon 1–2 modely kazdy rok, ktore padnu kazdemu. Treba si spravne vybrat a nemat predsudky. Ak vyberies zle, tak si nekupuj uz rovnaky model, ale preco odsudzovat celu firmu? To uz by som musel behat asi bosy… Ad Puma ako fashion brand- to sa da povedat uz o kazdom svetovom vyrobcovi, kedze kazdy jeden bez vynimky (snad len Brooks zaostava) ma siroky segment venovany iba fashion. Niekedy sa aj prelinaju so serioznym sportovym a potom vznikaju problemy… Puma ma spickove bezecke modely, len nie v kazdom sportovom obchode ich je aj dostat. Staci sa pozriet na Prevail, Racer, Harambee ci Eutopia- perfektne modely. Poculi ste vobec o nich? P.S.: Kupovat si Gore-texove boty na behanie je pekna blbost. Nohu budes mat aj tak totalne premocenu, lebo odvetranie je nedostacujuce kvoli nepremokavosti. Radsej si ju namocim v mlake a budem mat lahsiu, ohybnejsiu a lacnejsiu bezecku botu. V nasich podmienkach je gore-tex vhodny iba na vysokohorsku turistiku, nie na behanie.

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.