Boty Puma
thefeeling
19.05.2007 10:06:56
Dobrý den, chtěl sem se zeptat jestli někdo z vás používá popřípadě má zkušenosti s botami Puma.
Sokolov
koyama
19.05.2007 18:35:22
Používám je převážně na TT a jsem s nimi celkem spokojený. Ale nic delšího než asi 12km jsem v nich neběžel.
foton
20.06.2007 19:56:54
Pred nedavnem jsem koupil Puma Complete Tenos III; hlavne kvuli velmi priznive cene (po sleve ani ne 1500 Kc). Byl jsem v nich asi 8krat behat (nic moc dlouheho, po asfaltu). Pak jsem zjistil, ze jsou roztrhane obe paty na vnitrni strane. S reklamaci jsem pochopitelne neuspel (jejich obvykle zvasty, jako spatne pouzivani ci existence anatomickych specifik chodidla – samozrejme nic z toho v mem pripade nebyla a po tak kratkem pouzivani ani nemohla byt pravda). Abych to zkousel dal, tak na to cas nemam. Shrnuto: nebeha se v nich spatne. Bohuzel kvuli diram na patach mam nyni i po par km puchyre na patach. Predpokladam, ze boty teto tridy by mely vydrzet podstatne dele, zejmena jsou-li pouzivany pouze ke svemu ucelu.
Shater258
17.05.2008 01:19:58
Puma má dobrý boty do auta nebo na motorku, běžecký botky ale moc neuměj… I historie značky tomu napovídá – Pumu založil bratr Adiho Dasslera (Adidas), protože Adi chtěl dělat sportovní zboží a on chtěl dělat fashion… 8)
Lucas
20.05.2008 12:08:54
Koupil jsem ve slevě jeden krosový model od Pumy s goratexem a už nikdy
víc !!! Asi po 100 naběhaných kilometrech se utrhlo uchycení šněrování
a následovala neúspěšná reklamace a boty putovaly do koše
ondra11
21.05.2008 17:19:57
aha, ještě že jsem si to přečetl. zrovna tydle sem si chtěl koupit. designově se mi docela líbily…
Shater258
22.05.2008 02:27:51
Vydřené nebo potrhané paty v botě jsou bohužel vždy vinou volby špatného typu (tvaru kopyta), nebo velikosti boty, naneštěstí se to dá při výběru jen těžko poznat.. Ohledně výdrže u zančkových bot neplatí dražší- dýl vydržej… Ale platí se za technologie
Mato
27.05.2008 09:39:32
Ako vidim, vsetci radi generalizujete. Mne sa za tie roky a desiatky tisic kilometrov a k tomu odpovedajuci pocet parov bot (mnoho desiatok) stalo uz u kazdej svetovej znacky bez vynimky, ze som si kupil strasny smejd a za riadne drahe peniaze. Niekedy to bola chyba vyrobcu a mal som stastie s reklamaciou, inokedy moj zly vyber, alebo len plana smola (dupol som na klinec a pod.). Najznamejsi vyrobcovia maju aspon 1–2 modely kazdy rok, ktore padnu kazdemu. Treba si spravne vybrat a nemat predsudky. Ak vyberies zle, tak si nekupuj uz rovnaky model, ale preco odsudzovat celu firmu? To uz by som musel behat asi bosy… Ad Puma ako fashion brand- to sa da povedat uz o kazdom svetovom vyrobcovi, kedze kazdy jeden bez vynimky (snad len Brooks zaostava) ma siroky segment venovany iba fashion. Niekedy sa aj prelinaju so serioznym sportovym a potom vznikaju problemy… Puma ma spickove bezecke modely, len nie v kazdom sportovom obchode ich je aj dostat. Staci sa pozriet na Prevail, Racer, Harambee ci Eutopia- perfektne modely. Poculi ste vobec o nich? P.S.: Kupovat si Gore-texove boty na behanie je pekna blbost. Nohu budes mat aj tak totalne premocenu, lebo odvetranie je nedostacujuce kvoli nepremokavosti. Radsej si ju namocim v mlake a budem mat lahsiu, ohybnejsiu a lacnejsiu bezecku botu. V nasich podmienkach je gore-tex vhodny iba na vysokohorsku turistiku, nie na behanie.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.