běžecké boty hned?
majkx
04.04.2007 10:16:10
Zdar a sílu všem. Shazuju jateční váhu a po přečtení poradny a tohoto fóra jsem přestal běhat a chodím rychlou chůzí cca. 3–4 x týdně každá chůze 45 minut. Jde mi o to, že jsem běhal(lehce) a teď chodím v outdoorových botách a přemýšlel jsem, že bych rovnou koupil i na tu chůzi běžecké boty, zda se v běžeckých botách dá i chodit, došlap při chůzi mám na přední část nohy odvaluju od malíkové hrany k palci. V minulém tisíciletí jsem běhal cca. 250 měsíčně v crosových botách NB, ale ani po roce jsem v těch botách nemohl chodit, strašně tvrdá pata, hned jsem měl puchýře. Tak by mě zajímala vaše zkušenost nebo názor. Dík
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík
04.04.2007 16:43:44
Taky si nedovedu představit ten došlap… Každopádně záleží na tom, jak Ti jaká značka bude vyhovovat… Můj názor: NB – celkem kvalitní boty za přijatelné peníze, Nike – špičkové tlumení, adidas – známá značka, která mi vyhovuje, mizuno – závodní bota… – ale je to čistě podle mých zkušeností, které nejsou nijak velké, nic jiného jsem zatím nijak víc nezkoušel…
majkx
05.04.2007 09:31:07
Díky. Chodím většinou tak 50% asfalt a 50% les Já do těch běžeckých bot asi půjdu, včera jsem si byl už vyzkoušet boty od NB a docela mi sedla 902, je i za přijatelný peníz, půjdu si ještě vyzkoušet Mizuna. K tomu došlapu, tak chodím samozřejmě jen při rychlochůzi, krátké kroky, rychlejší kmitání nohama než pri dlouhém kroku a jsem v mírném předklonu. Dělám to záměrně, abych až začnu běhat to měl trochu najeté, četl jsem tady, že je to dobrý způsob běhu, který tak nezatěžuje klouby a protože mám přes 190, těžkou kostru,(prostě neběžeckou postavu:-( ) tak jsem ho začal cvičit, aby mi to pak šlo snadněji.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.