Mamut tour 2007
Jecminek.Maselnik 16.03.2007 20:28:50
nepojedete někdo náhodou tento závod? Že bychom se tam potkali, případně třeba konzultovali tempo a jeli spolu… Už jsem to párkrát jel, organizačně perfektní. [url]http://www.miko-cycles.cz/tour.htm[/url]
Brno/Havířov
forest 16.03.2007 22:13:24
V úterý 8.5. (svátek) se jede stovka v Brně (Starobrno tour) – to určitě pojedu (mám to za bukem, stovka je dostatečně krátká, abych si i zazávodil a nejen bojoval o dojetí). O Přerovu furt uvažuju – přece jen PIM neběžím, ve hře je ale nejistý termín triatlonu v Ostravě. Nevím, nevím… Ale uvalit za týden za závody jen na startovném 730 kaček mi přijde celkem dost (v Přerově bych stejně jel na „dojetí“). Jecminek.Maselnik: blbý dotaz – trasa A nebo B?
Jecminek.Maselnik 17.03.2007 19:12:00
jedu B, na A se takto zkraje sezóny ještě necítím a stejně jezdím jenom na dojetí. To třeba až příští rok V Ostravě má být v tom termínu nějaký triatlon? Jede se totiž ČP v Brně…
Brno/Havířov
forest 17.03.2007 19:22:02
http://www2.webpark.cz/zavody/ je to 500 m v bazéně, pak pauza a poté 24 kolo a tuším 6 km běh. ČP v Brně (Ekol superprestige) je 19.5., tedy o týden později.
Jecminek.Maselnik 18.03.2007 17:27:31
tak to jsem dostal mylnou informaci, kterou jsem pustil dál. Neteřin přítel nechce jet mamuta kvůli kolizi s Brnem…To ho ještě trochu proberu. Díky.
Dobřichov
honzaherda 19.03.2007 20:51:44
Mamuta jedu, samozřejmě dlouhou a organizačně to bývá bída (asi nemáš zkušenosti s jinými akcemi). Předloni selhala časomíra, lidé si zkracovali trať aniž by jim někdo dal penalizaci …
Jecminek.Maselnik 19.03.2007 21:27:39
předloni jsem nejel . Jinak pár akcí jsem už absolvoval, takže jako důležité věci považuji i odsýpající registraci, zajištěné solidní občerstvení, servis i pro závodníky ke konci pole atp. Časomíra se pokazit může, je to holt jenom technika a co se týče zkracování trati, to je na každém, nedokážu si představit, že by šlo vše s rozumným počtem pořadatelů uhlídat, ale třeba do někde zvládnou. Mně příjde Mamut fajn.
MZ 19.03.2007 22:26:35
Mamuta jsem zatim jako jediný závod veloserie v čr nejel, ale taky bych to rád zkusil. Jenom to mám celkem z ruky, takže cestovné+startovné+ubytování na dvě noci a máme to tak 2200kč . Jetli pojedu, tak 100% dlouhou, jinou nikdy nejezdim, taky když to stojí tolik peněz, tak si to musí člověk řádně užít
Dobřichov
honzaherda 20.03.2007 18:37:27
No známý z konce už míval občas problémy s tím, aby an občerstvovačce něco bylo, ale stejnou zkušenost měl i s Beskydy. Hold nikomu se nechce čekat na opozdilé šedesátníky … Ale aspoň jel po trati sběrák, to jo. Já už jsem přihlášen na dlouhou, takže teď jen sehnat ubyt a doufat, že vyjde rozumné počasí. Loni byl místy nechutný vítr (do cíle to ale svištělo pěkně když fičelo od Hadovny do zad)
Jecminek.Maselnik 21.03.2007 10:24:52
bývávala možnost ubytování na táboře v Čekyni za celkem sranda peníze, ale nevím, jestli je to i teď, když se startuje z náměstí. Kdybys měl problém s ubytováním, tak se ozvi, jsem místní, něco bychom vymysleli.
Dobřichov
honzaherda 21.03.2007 19:55:48
No ubyt jdu shánět dle webu. Ten tábor v Čekyni už myslím nefunguje. Museli by roztápět a když už je start z náměstí, tak by asi nebyl takový zájem. Já tam ale spal 2×.
Jecminek.Maselnik 21.03.2007 20:14:02
zkus penzionnajizni.cz případně je fungl nový prima penzion kousíček od náměstí. Jmenuje se penzion u Labutě a hospoda hned vedle je vyloženě gurmánská záležitost. Obojí pokoj se snídaní kolem pětikila za jednolůžkáč.
hyneek 23.03.2007 13:51:19
[quote=Jecminek.Maselnik]nepojedete někdo náhodou tento závod? Že bychom se tam potkali, případně třeba konzultovali tempo a jeli spolu… Už jsem to párkrát jel, organizačně perfektní. [url]http://www.miko-cycles.cz/tour.htm[/url][/quote] nevylučuju
Dobřichov
honzaherda 23.03.2007 16:45:39
Tak už jsem zamluvil ubyt v ubytovně CHEMIK jako vloni, takže už jen naladit formu :) Minule jsem viděl čelo ještě na Slavkově a pak odpad ve sjezdu, jak u mě bývá normální.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.