Synchronizace se spolubezcem.
Beastie 12.02.2016 14:48:32
Ahoj. Mám dotaz, jak trénovat s přítelem a sesynchronizovat rytmus. Běháme vcelku čerstvě, chvíli jsme běhali v létě, pak na podzim než nás skolila nemoc, ale teprve od nového roku pravidelně dvakrát týdně. Já jsem spíš jogger, nemám výdrž, tepovka na infarkt, když běžím dlouho v kuse, takže běhám pomalu a prokládám to chůzí, abych se držela mezi 125 a 150. Většinou i s úvodní procházkou a cestou zpět je to tak 3–4km za 35–40minut. Jenže přítel má mnohem větší fyzičku, běžel i lívancový běh teď, celých 40 minut se mnou běhá v kuse. Snaží se taky natrénovat na 5,2km závod v červenci. Běhám na něj pomalu, snaží se obíhat kolečka navíc, ale zase mě nechce v parku nechávat úplně samotnou. Jak to můžeme skloubit? Já asi časem větší fyzičku mít budu, už teď vydržím o chvíli víc vkuse, lépe dýchám, došlap na špičku je teda zatím nereálný. Ale zdržuji ho, a běhat každý zvlášť není reálné. Běháme ještě se psem, za tu úvodní procházku se vyvenčí a pak s náma běhá, tedy specificky od jednoho k druhému a po celém parku. Pes nás omezuje i v místech běhání, prostě jsme v parku, kde jí můžeme pustit. Na tahání sice to jde, ale je to náročné a o to pak přítel běhá rychleji, když ho táhne pes. Já se boji, že bych se s ní zabila. Děkuji za radu, klidně nějaký plán. Za posledních pár dní jsem přečetla spoustu typů, článků, informací, snad ve mě něco zůstalo
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.