Spodne brucho + triesla
JaroslavD 10.07.2022 13:34:12
Ahoj, sice som tu o tom v starsej diskusii uz cital ale nedozvedel som sa co pomohlo a co nepomohlo – to by som potreboval najviac. Vacsina ludi napise nove vlakno, ked ma problem, ale neaktualizuje vlakno ked problem vyliecili – co je najdolezitejsia info. Preto zakladam nove vlakno.
Minuly rok na jesen som zvysil mesacny objem behu z cca 100–120 km tyzdenne na 200–250 km. Pripominam ze som dost posilnoval cele telo a robil pravidelne aj 2× denne strecing, jogove cviky atd. Teraz na jar sa objavil problem s trieslami, ktore ma neboleli priamo pri behu ale az na druhy den rano – najintenzivnejsie pri vstavani z postele. S tym som sa ale netrapil nebolo to nic intenzivne. no nasledne casom dosliel dalsi problem ktory sa objavil uz priamo pocas behu alebo bajku taka neprijemna bolest v podbrusku smerom od penisu az po pupok. Pocitovo je to bud pichanie pri pupku, alebo pocit ako ked treba na velku a clovek musi okamzite na wc. No realita je taka ze to nema suvis s potrebou ist na wc. Je to vyslovene reakcia tela na otrasy.
Je mi jasne ze telo potrebuje na urcity cas pokoj od sportu a ze je to nasledok zvysenej zataze. Preto som po viacerych kratsich odpocinkoch a pokusoch o beh zistil ze nepomoze ani tyzden ani dva. Tak som sice nerad ale s pokorou uznal ze telo potrebuje dlhsiu pauzu, takze pauzujem a iba strecujem a cvicim. Som objednany u urologa zrejme bude sono. Po doktoroch moc chodit nechcem, lebo ich nazory „prestante behat a sportovat“ nie je to co ako clovek milujuci beh chcem pocut. Verim ze vsetko je iba vec hlavy a spravneho pristupu k telu. Tak preto patram po informaciach od najpovolanejsich – bezcov
Chcel by som sa kazdopadne opytat skusenych bezcov, ktori mali podobny problem.
- Co vam pomohlo?
- Ako dlho bolo potrebne mat pauzu?
- Da sa to plnohodnotne zliecit a vratit sa k sportu bez obmedzeni?
- Dalsi tip?
Dakujem
Jaro
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.