Salming běžecká obuv
sweetpretty 16.05.2014 15:06:25
Zdravím, zvažuji koupi těchto dámských běžeckých bot Salming speed shoe women. Máte někteří na běhání tuto značku bot a jste spokojení? Běhám krátce, v nohách 350km v obyčejných botách puma, koupených v nákupním centru ve sportu. Už cítím, že bych měla vyměnit, neběhá se mi v nich už dobře. Na salming jsem slyšela chválu a líbí se mi i vizuelně. Děkuji a přeji hezký den. :) http://www.salmingrunning.cz/…d-women.html
Deadcross 06.05.2015 23:39:50
Já si koupil Salming distance a nemůžu si je vynachválit :)
HonzaAdamek 09.04.2016 22:10:15
Rád bych se zeptal na zkušenosti se Salming Speed či Race…? Máte někdo nějaké doma? Běháte v nich?
Deadcross 02.05.2016 10:06:18
Salming speed a salming distance..mám a jsou to nejlepší boty, jaký jsem kdy měl :) skvělá změna po éře niků :)
volda 13.06.2016 23:33:08
Salming Race má syn a jsou to takový tenký slupičky, ale má 50 kg a chválí si je, mě přijdou v prstech uzší. Já teď mám nově Salming distance D1 a přišel jsem k nim tak, že jsem porušil všechny pravidla. Před 14 dny na půlmaratonu a mojí premieře jsem si chystal zaběhané starší mizuna. Byl tam stánek Salming s botama na vyzkoušení. Tak jsem neodolal a vyzkoušel. Při vrácení říkám, super boty, a chlapík ,chcete v nich běžet závod? Chvíli váhám, zkouším, a 20 minut před startem půlmaratonu se rozhodnu a beru boty nevyzkoušené, nezaběhané… Bylo horko, ale boty výborný a po závodě jsem je odkoupil.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.